top of page
Search
  • Writer's pictureMotforestillinger

MOTforestillinger på HUMAN-festivalen 2020

Updated: Nov 2, 2023Vi takker Ketil Magnussen og Silje Viki Poulsen i HUMAN-festivalen, Vega Scene, Kunstplass, NOOR Produksjoner, Det er hardt å være araber og SPACE for fint samarbeid; våre tilreisende gjester dramatiker Einat Weizman og politiker Basel Ghattas for innsiktsfull deltakelse; skuespillerne Gisle Hass, Tuva Hennum, Terje Skonseng Naudeer, Terje Ranes, Benjamin Lønne Røsler, Nora Svalheim og Eva-Lotta Sandberg for strålende arbeid med Okkupasjonens fanger; skuespiller Fredrik Hermansen for monologprestasjonen i Den Velsignede og Erik Fosse for klok ettersnakk.


Vi er opprørte over at Schengen-regelverket satte en stopper for dramatiker og skuespiller Nabil al-Raee (fra al-Arroub, utenfor Bethlehem) sin deltakelse.

Det er dessverre ikke første gang at en av MOTforestillingers palestinske gjester får visumavslag, dog da fra norske myndigheter, som er svært restriktive når det gjelder å innvilge besøkstillatelse til palestinere. Israelske borgere trenger derimot ikke å søke om visum. Vi krever at norske myndigheter endrer praksis, og gir palestinerne en like enkel og uproblematisk innreise til Norge som israelske borgere.
12 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page